Ledige plasser på parteringskurs i November


Det gir en egen glede å kunne skjære ned hjorten på profesjonelt nivå. Hver enkelt muskel i dyret har sin egen karakter - og sitt ideelle bruksområde når virkelig god mat er ønsket. Dette kan alle lære, sier daglig leder ved Norsk Hjortesenter, Johan Trygve Solheim.

Jacob har vokst


Alle som har vore på besøk her på Alver Hjort, har helst på maskotten vår Jacob. Ein morlaus villhjortekalv som kom til oss for to år sidan. Han vart oppfostra heime på badegolvet vårt, med råmelk ifrå kyr.

Viltkamera


Innimellom har vi besøk av villhjort på utsiden av innhegninga som er oppe å helsar på dyra på innsiden av gjerdet. Då er det kjekt å ha viltkamera ute å fange opp kva dyr som er i terrenget. Trykk "Les Mer" for å sjå fleire bilder tatt med viltkamera.

Hvordan lage spekepølse ?


Nå kan også du lære å lage disse fantastiske delikatessene. Metoden og smaken er unik, dette er slett ikke standard spekepølse. 21. september og 26. oktober 2012 inviterer Norsk Hjortesenter igjen til pølsekurs med legenden Magnhild Dyrdal her i Alver Hjort sine produksjonslokaler.

Sider