I dag var det kurs i pølselaging med Magnhild Dyrdal, også kjent fra dokumentarfilmen -Folk ved Fjorden-. Til dagens kurs kom deltagere fra både Stord, Førde og Voss for sikre seg oppskriften på Pylsa hennar Magnhild. Kurset ble holdt i slakteriet til Alver Hjort i regi av Norsk Hjortesenter.

Slakteriet har også investert i nytt utstyr. I tillegg til å få ferdig godkjent, vakumert og merket kjøtt rett fra slakteriet, er det nå kommet påleggsskjærer og en sous vide-maskin. Sistnevnte omtales i denne artikkelen på Norsk Hjortesenters blogg. Du har garantert ikke smakt mørere kjøtt! Alt kjøttet leveres ferdig vakuumpakket fra slakteriet, og det eneste som må gjøres er å svi steikene i panne, og så er det klart til servering på direkten. Kjøttet kan også vakumeres med diverse krydder, aprikos og annet etter ønske. Perfekt til større serveringer (runde dager, bryllup etc.).

Vel bekomme!